NIEUWBOUW

Voor complete nieuwbouw kunt u natuurlijk bij Smeding Bouwbedrijf terecht. Of het nou gaat om een groot of klein project: wij nemen het hele traject uit handen en zorgen voor een succesvolle realisatie hiervan.Smeding Bouwbedrijf kan de gehele bouw van A tot Z voor u realiseren. We starten uiteraard met het bespreken van uw wensen tijdens een kennismakingsgesprek. Als er al een ontwerp van een architect is, gaan wij op basis daarvan een offerte maken. Als dit niet het geval is, dan kunnen wij ook het volledige ontwerp, de berekeningen en vergunningen voor u regelen. Zodra de offerte helemaal naar wens is, starten we met het maken van een planning en het selecteren van eventuele onderaannemers. Tijdens het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden van de status en eventuele wijzigingen in de planning. Smeding Bouwbedrijf werkt altijd met hoogstaande materialen om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

VERBOUW

Binnenkort een verbouwing van uw huis of bedrijfspand op de planning staan? SmedingBouwbedrijfu van advies en zorgt voor de realisatie van de verbouwing op korte termijn en geheel volgens uw wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en maken wij op basis hiervan onze offerte. Zodra de offerte helemaal naar wens is, plannen we de verbouwing op korte termijn in. Wij volbrengen de verbouwing met een zo hoog mogelijke kwaliteit en zo min mogelijk overlast voor bewoners. Smeding Bouwbedrijf heeft onder andere ruime ervaring met inpandig constructiewerk, badkamer verbouwingen en de plaatsing van puien en lichtstraten.

RENOVATIE

Ook voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden bent u bij Smedingbouwbedrijf  aan het juiste adres. Wij kunnen deze werkzaamheden volledig uit handen nemen en uitvoeren volgens de laatste maatstaven.